Auto servisi

Auto servisi…

Auto servisi: održavajte vaš automobil

Želite li obaviti kompletnu uslugu automobila? Ili je potrebno redovito obavljati servis prema kilometraži? Usluge koje auto servisi obično nude su: Servisiranje i održavanje vozila u skladu sa standardima proizvođača, Cjeloviti pregled vozila, Upotreba originalnih dijelova, kao i originalnih alata i opreme, Svakodnevno obavljanje redovitih servisa i manjih popravaka, Suvremene dijagnostičke metode pomoću dijagnostičkih uređaja, Korištenje automatskog servisa LAUNCH za kontrolu, ispiranje, Čišćenje i servisiranje mlaznica za gorivo, Vođenje računalne evidencije o obavljenim radovima na svakom pojedinačnom vozilu, Jamstvo za kvalitetu obavljenog posla.

Auto servisi: koju uslugu odabrati?

Mnogo je auto servisa koji nude svoje usluge, ali svejedno se morate odlučiti za jednu od njih. Koju odabrati? Najbolji način je pogledati preporuke drugih klijenata. Pronađite popis registriranih tvrtki/obrtnika na platformi Bellcom ili upotrijebite našu inteligentnu pretragu kako biste pronašli auto servis za vaše područje. Drugi je način da postavite oglas za servis svog automobila i pričekate ponude različitih majstora. Dobro opišite problem koji imate s automobilom kako biste dobili relevantne procjene troškova popravka ili servisa. Na kraju, usporedite cijene i preglede automobilskih usluga koje nude svoje usluge. Ako ste zadovoljni pruženim uslugama, preporučite ovu uslugu drugima davanjem pozitivne ocjene i pisanjem pozitivnih komentara o njihovim uslugama.

Auto servisi: potreban je hitni popravak

Spremate li se za putovanje automobilom ili vam treba automobil za svakodnevne potrebe – problem je što je trenutno pokvaren? Brzo pronađite pravog majstora pomoću Bellcom. Opišite problem s automobilom i naznačite da hitno trebate popravak. Nakon nekoliko ponuda lokalnih auto servisa, odaberite najbolju i dogovorite sastanak. Uzmite u obzir da bi konačna cijena radova trebala biti najmanje blizu procijenjene i ponuđene na natječaju. Ako jeste, i ako je posao obavljen prema dogovoru, podijelite svoje zadovoljstvo s kupcima Bellcom tako što ćete napisati pozitivne komentare na profilu dobavljača.

Redovita zamjena motornog ulja

Redovita zamjena motornog ulja samo je jedna od obveza na koju bi vlasnici automobila trebali obratiti posebnu pažnju. Naravno, što se novijih vozila tiče, ako ulje ne promijenite na vrijeme i uz uporabu propisanih proizvoda, možete izgubiti jamstvo. Međutim, što kažu stručnjaci? Staro pravilo da se ulje mijenja svakih 5000 kilometara stvar je prošlosti, jer današnji automobili od servisa do servisa mogu ići puno više. Ako ulje mijenjate češće nego što je propisano, ne dobivate ništa, ali ne gubite ništa (osim novca). Uz to, pretjerani otpad prerađenog ulja s ekološkog aspekta nije baš ugodan. Upute za upotrebu većine modela automobila navode da je zamjena ulja poželjna nakon 8.000 do 12.000 kilometara. Međutim, neki proizvođači naglašavaju da se kao parametar moraju uzeti stil vožnje, kao i navike vožnje. U svakom slučaju, pitajte svog mehaničara što je najbolje za vaš automobil.

Auto kozmetika – Auto oprema

Vozila zimi trebaju dodatnu zaštitu, pogotovo ako nemate garažu. Dobrom zaštitom automobila možete znatno produžiti vijek trajanja i bolje ga sačuvati. Oštećuje i boju i gume. I oni zahtijevaju zaštitu. U praonicama postoje mogućnosti poliranja voskom, što može biti korisno. (Operite automobil i zaštitite ga od najavljenih oborina). A ako želite posebnu zaštitu za svog ljubimca, u prodaji su posebna sredstva za zaštitu od zimskih utjecaja. Razne automobilske tvrtke i usluge nude zaštitu i ugradnju dodatne opreme. Zakažite sastanak objavljivanjem zahtjeva i čekanjem ponuda dobavljača. Naravno, ponude vas ne obvezuju, ali ako dobijete puno ponuda, moći ćete odabrati najbolju za sebe.

Zamjena automobilskih guma

Naravno, svi znamo da postoje ljetne i zimske gume i da dolazi vrijeme u godini da ih zamijenimo. Mnogi ljudi žele uštedjeti kunu, prema principu „Ja to mogu sam!“ I onda se pokaju. Jer, ovo nije tako naivna operacija kao što se na prvi pogled može činiti. Potrebno je znanje i iskustvo, prije ili kasnije naići ćete na prepreku koju nećete moći riješiti. Kad napokon kontaktirate vulkanizera, on će riješiti vašu pogrešku i promijeniti vam gume. Dakle, umjesto jednog plaćate dva računa. Iz tog razloga, najbolje je odmah kontaktirati stručnjake koji će zamijeniti vaše automobilske gume. Iskoristite Bellcom natječaj i prepustite zamjenu guma servisnom centru u vašem području. U našoj inteligentnoj pretrazi odaberite regiju: Dubrovačko-neretvanska, Istarska, Zagreb ili Varaždin i saznajte koje su vam usluge najbliže.

Pin It on Pinterest

Treba li vam usluga, izvođenje radova?
Besplatno ispunite naš jednostavni obrazac i tvrtke/obrtnici registrirani kod Bellcoma automatski će dobiti zahtjev za novom uslugom.
Besplatno se registrirajte i objavite potrebnu uslugu

Kao tvrtka/obrtnik neprestano morate tražiti nove klijente i poslove. S Bellcomom vam je ovo puno lakše. Registrirajte se i uskoro ćete dobiti nove zahtjeve iz svoje regije ili iz cijele Hrvatske
Besplatna registracija za tvrtke/obrtnike

Ako ste već registrirani na Bellcom-hrvatska.com, prijavite se klikom na gumb ispod
Login