Kontakt

Kontaktirajte nas!

Imaš li pitanje? Molimo ispunite obrazac i kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku.

Radni sat:

Ponedjeljak – Petak
08:00-12:00h / 13:30-17:00h
Subota: zatvoreno
Nedjelja: zatvoreno
i zakazivanje po dogovoru

Kontakt Formular

Bellcom – selidbe, čišćenje stanova, čišćenje zgrada, čišćenje prozora, bravarske usluge, tesari, keramičari i još mnogo toga

Tražite li nekoga da očisti kuću ili biste željeli profesionalno čišćenje prozora i poda u vašem uredu? Naš natječaj je vaša prednost ako tražite stručnjaka u Zagrebu ili negdje drugdje u Hrvatskoj i želite naručiti profesionalnu uslugu.

Bilo da tražite čistača prozora ili pomoćnika za transport: u trenu ćete pronaći iskusnog majstora. Koncept je jednostavan. Podnosite zahtjev i primate ponude. Vi birate i naručujete željenog majstora. Sada se možete opustiti, osloniti se na iskusnog čistača i očistiti zgradu ili druge veće prostore, u vještim rukama provjerenih tvrtki / obrtnika. Našu platformu možete koristiti ne samo u Zagrebu već i u svim ostalim regijama.

Vaše prednosti putem našeg natječaja

Pomoću naših usluga imate razne mogućnosti da pronađete majstora ili tvrtku koja odgovara vašim potrebama. Možete izravno pretraživati ​​popis tvrtki / obrtnika i odabrati majstora prema kategoriji posla. Također možete pokrenuti vlastiti natječaj – to se posebno preporučuje ako želite odrediti kriterije za, na primjer, čišćenje kuće, čišćenje stana, čišćenje zgrada ili čišćenje prozora .

Ali ne samo kao klijent, već i kao obrtnik ili tvrtka, bellcom-hrvatska.com donosi vam ogromne prednosti. Uz profil vaše tvrtke i besplatnu registraciju možete osigurati dobro plaćene poslove i učiniti svoju tvrtku ili uslugu poznatom. Primit ćete obavijesti e-poštom o novim poslovima na temelju vaše specijalizacije i regije u kojoj obavljate svoje usluge.

Koristite širok spektar usluga

Koji biste posao voljeli da za vas radi iskusni obrtnik ili provjerena tvrtka? Bez obzira trebate li uređenje okoliša, pripremu zabava, usluge stolarije ili rezanja stakla, računalne usluge, klimatizaciju, kućanske uređaje, čuvanje djece, podučavanje, održavanje dvorišta ili vrta – sve to možete pronaći putem naše platforme u Zagrebu, Karlovac, Varaždin, Slavonski Brod, Krapina, Koprivnica, Gospić, Split, Čakovec i svi drugi gradovi u Hrvatskoj.

Na našoj platformi za Zagreb i cijelu Hrvatsku bit ćete informirani o novim ponudama kao i o reputaciji svake tvrtke / obrtnika registriranog na Bellcom-hrvatska.com. Rado ćemo vam pružiti podršku ako tražite sredstvo za čišćenje prozora ili ako želite saznati više o opcijama preseljenja . Kontaktirajte nas ili pogledajte popis na našoj obrtničkoj burzi za Hrvatsku!

Dugo traženje gospodara prošlost je

Što se tiče čišćenja kuće ili čišćenja stana , uštede životnog prostora ili selidbe, najvažnija je obično brzina pronalaska prave osobe za takav posao. Stoga nema smisla dugo tražiti prikladnu ponudu ili kontaktirati brojne tvrtke / obrtnike. Naša platforma uključuje brze i jednostavne usporedbe, bez obzira na regiju u kojoj tražite uslugu.

Pronađite farbare, tesare, stručnjake za interijere, rasvjetu i stropove, pouzdanu čistač ili vodoinstalatera i električara. U Zagrebu i svim ostalim područjima prvi smo kada je u pitanju pouzdano i brzo traženje dobrih obrtnika i provjerenih pružatelja usluga.

Možete se registrirati kao tvrtka / obrtnik vrlo jednostavno i u samo nekoliko koraka. Ne pretplaćujete se i nemate troškova. Koristite našu neobvezujuću uslugu i na najjednostavniji način pronađite zainteresirane klijente.

Kao klijent, odmah ćete pronaći stručnjaka koji će vam pomoći preseliti ili očistiti stan ili pouzdanu tvrtku koja će se pobrinuti za ispravnost vaših kućanskih aparata, automobila ili alarmnih sustava.

Bez obzira koju uslugu i koju aktivnost tražite – pronaći ćete je na našoj platformi! Objavite novi posao, pričekajte da tvrtke / obrtnici predaju svoje ponude, odaberite najbolje i riješili ste problem. Brzo, jednostavno i pouzdano!

Pin It on Pinterest

Treba li vam usluga, izvođenje radova?
Besplatno ispunite naš jednostavni obrazac i tvrtke/obrtnici registrirani kod Bellcoma automatski će dobiti zahtjev za novom uslugom.
Besplatno se registrirajte i objavite potrebnu uslugu

Kao tvrtka/obrtnik neprestano morate tražiti nove klijente i poslove. S Bellcomom vam je ovo puno lakše. Registrirajte se i uskoro ćete dobiti nove zahtjeve iz svoje regije ili iz cijele Hrvatske
Besplatna registracija za tvrtke/obrtnike

Ako ste već registrirani na Bellcom-hrvatska.com, prijavite se klikom na gumb ispod
Login