Pronađite majstore

Pronađite majstore …

Pronađite majstore: brzo, jednostavno, pouzdano!

Treba li vam majstor za vaš projekt? Pronađite majstore na našoj platformi brzo i jednostavno. Registrirajte se, opišite posao i pričekajte ponude registriranih majstora! Izaberite najbolju ponudu i posao je gotov! Također, s popisa tvrtki / obrtnika možete odabrati majstora prema svom osobnom profilu.

Pronađite majstore: soboslikari, tapetari, električari …

Trebate li električara, tehničara za kućanske aparate, spremačicu, spremačicu ili njegovatelja, postavite novi zahtjev za uslugu koja vam treba i brzo ćete dobiti mnoštvo ponuda. Pronađite majstore za klima uređaje, perilice rublja, bojlere ili televizore. Upotrijebite pretragu tvrtke / obrtnika na Bellcom ili pogledajte Registar dobavljača ovdje .

Pronađi majstore: u Zagrebu, Varaždinu, Slavonskom Brodu …

Ako vam je potreban pouzdan obrtnik iz vašeg mjesta, pomoću filtara Bellcom možete tražiti tvrtke / obrtnike po regijama. Ovo su neka mjesta u Hrvatskoj koja pokriva platforma Bellcom: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Velika Gorica, Slavonski Brod, Pula, Karlovac, Sisak, Varaždin, Šibenik, Dubrovnik, Bjelovar, Kaštela, Samobor, Vinkovci, Koprivnica, Đakovo, Vukovar, Čakovec, Karlovac, Zaprešić, Sinj, Petrinja, Solin, Kutina, Virovitica, Križevci …

Odaberite najbolju ponudu

Nakon što postavite novi posao na platformi Bellcom, sve što trebate je pričekati ponude dobavljača. Usporedite cijene kao i osobne profile tvrtki / obrtnika koji su poslali ponude. Odaberite najbolju ponudu i zatvorite natječaj. Tvrtka / obrtnik kojeg ste odabrali za obavljanje posla primit će automatsku obavijest e-poštom o pobjedi na natječaju. Ostanite u kontaktu i dogovorite točno vrijeme i način rada.

Ocjene korisnika

Nakon izvedenih radova, ocijenite izvođača i u komentaru opišite uspjeh izvedenih radova. To će pomoći drugim poslodavcima da pravilno odaberu najboljeg izvođača. Odnos između kvalitete i cijene vrlo je važan pri odabiru, tako da će vaša ocjena i komentar puno značiti budućim kupcima.

Odaberite provjerene izvođače

Svaka tvrtka / obrtnik kojeg provjeri tim Bellcoma ima oznaku “Potvrđeno”. Ovo je potvrda da tvrtka stvarno postoji pod tim imenom i da su osnovni podaci točni. Bellcom ne jamči za kvalitetu rada ili cijenu usluga, kao ni za bilo koji dio ugovora sklopljenog između poslodavca i tvrtke / obrtnika.

Pin It on Pinterest

Treba li vam usluga, izvođenje radova?
Besplatno ispunite naš jednostavni obrazac i tvrtke/obrtnici registrirani kod Bellcoma automatski će dobiti zahtjev za novom uslugom.
Besplatno se registrirajte i objavite potrebnu uslugu

Kao tvrtka/obrtnik neprestano morate tražiti nove klijente i poslove. S Bellcomom vam je ovo puno lakše. Registrirajte se i uskoro ćete dobiti nove zahtjeve iz svoje regije ili iz cijele Hrvatske
Besplatna registracija za tvrtke/obrtnike

Ako ste već registrirani na Bellcom-hrvatska.com, prijavite se klikom na gumb ispod
Login