Tražite spremačicu

Tražite spremačicu …

Tražite spremačicu za svoj stan ili ured?

Samo posjetite Bellcom-hrvatska.com i objavite oglas “Potrebna spremačica”. Ostalo je naša briga. Dizajnirali smo sustav nadmetanja – prihvatite ponude i odaberite najbolju! Vaš jedini zadatak je što preciznije opisati što treba očistiti, koja je površina i kada je potrebno završiti posao. Tvrtke ili pojedinci koji su zainteresirani za ovaj posao poslat će vam ponude koje možete usporediti. Također provjerite njihove osobne profile i odaberite ponudu koja vam odgovara.

Tražite spremačicu za povremeno čišćenje?

Ako tražite spremačicu koja će vam povremeno biti dostupana za održavanje stana , kuće ili ureda, ona mora biti pouzdana osoba na koju uvijek možete računati. Potraga za takvom osobom može potrajati dugo, treba puno truda i vremena. Na Bellcom-hrvatska.com sve je puno lakše i jednostavnije. Tvrtke će vam ponuditi vlastito osoblje, a na vama je da odaberete, prema vama, najpouzdaniju osobu. Sljedeći put kad budete trebali ponovno raditi slične poslove, sve što trebate je koristiti stare kontakte.

Tražite spremačicu zgrade?

Ako tražite spremačicu zgrade bez obzira jeste li upravitelj, stanar ili vlasnik zgrade, postavite novi post na Bellcom-hrvatska.com i pričekajte ponude. Opišite posao koji treba obaviti, navedite vrijeme kada posao treba završiti i možete napraviti pauzu dok Bellcom usluge prikupljaju ponude za vas. Nakon završetka natječaja odlučite se za najbolju ponudu i budite sigurni da će vam hodnici, stepenice, rukohvati i prozori biti čisti.

Inteligentno filtriranje

Platforma Bellcom interaktivna je usluga koja vam pomaže da brzo i jednostavno pronađete prave informacije. Ako ste iz Zagreba, dobit ćete ponude samo onih tvrtki / obrtnika koji posluju u vašem gradu. Ako je oglas naslovljen “Potrebno sredstvo za čišćenje”, dobit ćete ponude samo onih tvrtki koje su se specijalizirale za Čišćenje stanova ili Ostala čišćenja . Također, tvrtke / obrtnici bit će obaviješteni o novim poslovima samo ako su unutar svojih osobnih profila označili kategoriju posla kojem pripada novo radno mjesto i ako se njihovo poslovanje obavlja u regiji u kojoj posao treba obaviti.

Ponuda po mjeri

Ponude koje primite neobvezujuće su. Možete prihvatiti najbolje ili ne. Na vama je da odaberete ponudu koja vam odgovara. Pri odabiru uzmite u obzir sve aspekte. Važno je da usluga bude što jeftinija, ali važno je i da se posao obavi kvalitetno i brzo. Pouzdan čistač bit će samo onaj koji već ima pozitivne komentare, tj. preporuke drugih klijenata. Provjerite komentare i ocjene, usporedite ih s drugima i dobro razmislite kome povjerite posao čišćenja ili uređenja stambenog ili poslovnog prostora. Možemo vam pomoći u toj odluci predstavljanjem različitih profila iz naše baze podataka, ali konačni izbor je i dalje vaš.

Pin It on Pinterest

Treba li vam usluga, izvođenje radova?
Besplatno ispunite naš jednostavni obrazac i tvrtke/obrtnici registrirani kod Bellcoma automatski će dobiti zahtjev za novom uslugom.
Besplatno se registrirajte i objavite potrebnu uslugu

Kao tvrtka/obrtnik neprestano morate tražiti nove klijente i poslove. S Bellcomom vam je ovo puno lakše. Registrirajte se i uskoro ćete dobiti nove zahtjeve iz svoje regije ili iz cijele Hrvatske
Besplatna registracija za tvrtke/obrtnike

Ako ste već registrirani na Bellcom-hrvatska.com, prijavite se klikom na gumb ispod
Login