Pomoć i pitanja

Pomoć i pitanja

Opća pitanja o bellcom-hrvatska.com (klijenti/poslodavci)

Bellcom-hrvatska.com besplatan je servis koja vam pomaže pronaći najjeftinijeg i najboljeg obrtnika ili tvrtku za sve poslove koji se pojavljuju u svakodnevnom životu. U principu, bellcom-hrvatska.com obrnuti je poslovni imenik. Jednostavno navedite koji posao treba obaviti i dobit ćete nekoliko ponuda (cijena) od registriranih tvrtki / obrtnika. Naravno, vi određujete koji će dobavljač na kraju pobijediti na natječaju. Na taj način uvijek dobijete najjeftinijeg i najpouzdanijeg izvođača. Uz pomoć osobnih profila tvrtki/obrtnika također na prvi pogled možete vidjeti je li dobavljač “samo” jeftin ili pouzdano radi. Ako niti jedna ponuda ne ispunjava vaša očekivanja, naravno, ne morate je prihvatiti. Štedi vrijeme, živce i novac.

Napomena: bellcom-hrvatska.com apsolutno je besplatna usluga i nju može koristiti svatko tko želi uštedjeti vrijeme i novac. Ovdje možete izravno objaviti svoj novi posao.

Opća pitanja o bellcom-hrvatska.com (tvrtke/obrtnici)

Pronađite nove kupce i zaradite novac pružajući usluge koje tražite!

Bellcom-hrvatska.com je servis putem koje možete pronaći nove klijente i poslove u svojoj regiji. U principu, bellcom-hrvatska.com obrnuti je poslovni imenik. Klijent opisuje posao za koji traži izvođača. Ako mislite da posao možete dobro obaviti, klijentu možete dati određenu cijenu ili zatražiti dodatne informacije. Kupac tada odlučuje kojem će članu Bellcoma biti dodijeljen ugovor. Inače, ugovor nije uvijek dobivao najjeftiniji izvođač, već obično onaj najbolji.

Sustav ocjenjivanja – bellcom-hrvatska.com kažnjava loše izvođače i nagrađuje izvođače koji pružaju kvalitetne usluge.

Obavijest o problemima s drugim klijentima / tvrtkama na bellcom-hrvatska.com

Ako tvrtka / obrtnik naknadno poveća cijenu, naravno da je niste dužni zaposliti za svoj posao. Prilikom ocjenjivanja korisnika možete odrediti razlikuje li se i u kojoj se mjeri konačna cijena od ponuđene cijene. Izvođači koji ne ispune obećanje o cijeni dobit će loše ocjene i na taj način naštetiti sebi.

Pitanja o registraciji, prijavi i lozinci

Ako biste također željeli koristiti bellcom-hrvatska.com, ovdje možete se besplatno registrirati kao klijent / poslodavac ili kao izvođač, odnosno tvrtka / obrtnik.

Naša služba za korisnike stoji vam na raspolaganju od…

Radni sat:

Ponedjeljak-Petak 08:00-12:00h / 13:30-17:00h
Subota: zatvoreno
Nedjelja: zatvoreno

Pin It on Pinterest

Treba li vam usluga, izvođenje radova?
Besplatno ispunite naš jednostavni obrazac i tvrtke/obrtnici registrirani kod Bellcoma automatski će dobiti zahtjev za novom uslugom.
Besplatno se registrirajte i objavite potrebnu uslugu

Kao tvrtka/obrtnik neprestano morate tražiti nove klijente i poslove. S Bellcomom vam je ovo puno lakše. Registrirajte se i uskoro ćete dobiti nove zahtjeve iz svoje regije ili iz cijele Hrvatske
Besplatna registracija za tvrtke/obrtnike

Ako ste već registrirani na Bellcom-hrvatska.com, prijavite se klikom na gumb ispod
Login