Zaštita podataka

Zaštita podataka

1. Bellcom Services Platform i njezini ciljevi zaštite podataka

Zaštitu osobnih podataka shvaćamo vrlo ozbiljno. U nastavku vam želimo ukratko pokazati kako platforma bellcom-hrvatska.com znači zaštitu podataka, kako štitimo vaše podatke i što vam znači kada koristite naše personalizirane usluge. U osnovi je naš stav da je zaštita vaše privatnosti najvažnija. Zbog toga je poštivanje zakonskih odredbi o zaštiti podataka za nas vrlo važno. Uz to, važno nam je uvijek znati kada pohranjujemo koje podatke i kako ih koristimo.

2. Što su osobni podaci?

Osobni podaci su svi podaci o osobnim i činjeničnim okolnostima određene osobe koje se mogu identificirati. To uključuje podatke i detalje poput vašeg (točnog) imena, adrese ili druge poštanske adrese, telefonskog broja. Vaša adresa e-pošte također je uključena ako je povezana s vašim imenom na takav način da se možete prepoznati. To ne uključuje podatke koji se ne mogu koristiti za vašu identifikaciju. Takve su informacije na primjer: sve informacije bez ikakvog pozivanja na vaše ime, npr. samo visina, samo naznaka spola ili dobi ili obrazovanja ili prihoda. U mnogim slučajevima naših interaktivnih usluga imate mogućnost unosa takvih podataka (bez pozivanja na naziv). Opće informacije, na pr. “15% naših korisnika Interneta ima između 55 i 65 godina” također nisu osobni podaci. Dakle, takvi podaci nisu osobni podaci koji identificiraju osobu ili je barem čine identificiranom. Svi ti podaci podliježu posebnoj zaštiti u skladu s propisima o zaštiti podataka koje pružamo tehničkim i organizacijskim mjerama.

3. Kada i gdje se prikupljaju i pohranjuju vaši osobni podaci?

Općenito, od vas ne tražimo nikakve podatke za posjet našoj web stranici u javnoj domeni. Ostajete anonimni. Uvijek ćemo vas pitati za vaše ime, adresu i ostale potrebne podatke ako su potrebni za obradu ugovora. Vaši se osobni podaci također prikupljaju i pohranjuju kada koristite ili se registrirate za jednu od naših personaliziranih ili interaktivnih usluga, na primjer za naručivanje biltena, sudjelovanje u natječaju ili pristup skrivenom sadržaju. U tom će se slučaju zatražiti osobni podaci potrebni za odgovarajuću uslugu i njihova personalizacija. U pojedinačnim slučajevima morat ćete dostaviti i izjavu o pristanku ako se dodatni osobni podaci daju na osobnoj osnovi.

4. Prosljeđivanje osobnih podataka

Platforma bellcom-hrvatska.com koristi vaše osobne podatke samo onako kako je opisano u ovoj izjavi i prosljeđuje ih samo tvrtkama uključenim u ispunjavanje ugovora sklopljenih s vama. U suprotnom, vaši se osobni podaci neće prosljeđivati ​​trećim stranama ako niste dali svoj izričiti pristanak ili ako smo ih dužni pružiti, na primjer zbog sudskog ili službenog naloga.

Pin It on Pinterest

Treba li vam usluga, izvođenje radova?
Besplatno ispunite naš jednostavni obrazac i tvrtke/obrtnici registrirani kod Bellcoma automatski će dobiti zahtjev za novom uslugom.
Besplatno se registrirajte i objavite potrebnu uslugu

Kao tvrtka/obrtnik neprestano morate tražiti nove klijente i poslove. S Bellcomom vam je ovo puno lakše. Registrirajte se i uskoro ćete dobiti nove zahtjeve iz svoje regije ili iz cijele Hrvatske
Besplatna registracija za tvrtke/obrtnike

Ako ste već registrirani na Bellcom-hrvatska.com, prijavite se klikom na gumb ispod
Login