Vodovodne usluge

Vodovodne usluge …

Vodovodne usluge: curenje vode

Svi znamo koliko frustrirajuće može biti utvrđivanje mjesta curenja vode i koliko dodatnih troškova može nastati ako započnete rušiti zidove kako bi se pronašlo mjesto curenja. Zahvaljujući najmodernijim ultrazvučnim uređajima, vodoinstalateri će u kratkom vremenu odrediti mjesto istjecanja vode po razumnoj cijeni, bez probijanja zida, nakon čega će, ovisno o prirodi kvara, vodovod biti popravljen ili u potpunosti zamijenjen . Ako su vam potrebne vodovodne usluge ili usluge otkrivanja curenja vode, objavite svoj zahtjev na Bellcom-hrvatska.com i potražite ponude lokalnih majstora.

Vodovodne usluge: Snimanje cijevi kamerom

Snimanje cijevi kamerom govori nam u kakvom je stanju cijev i postoji li razlog za promjenu, popravak ili ne. Također, s ozbiljnim i čestim začepljenjima na istom mjestu / cijevi, možemo vidjeti što i gdje uzrokuje zagušenja. Među najčešćim problemima s kojima su suočeni vodoinstalateri je zagušenje vode i kanalizacijskih cijevi. Da bi se utvrdila ova vrsta problema s cijevima, potrebno je primijeniti odgovarajuće metode, a najčešće u to pomaže i snimanje cijevi. Ako se trenutno suočavate s ovom vrstom problema poput zagušenja cijevi u stambenim ili poslovnim prostorima, najbolje je koristiti vodovodne usluge obrtnika registriranih na platformi Bellcom.

Vodovodne usluge: otkrivanje kvarova

Ako primijetite da se vaš zid mokri, jedan od mogućih problema mogla bi biti cijev koja je popustila zbog istrošenosti, a sada voda curi i vlaži vaš zid. To sigurno može biti neugodno za svako kućanstvo. U provjerenim servisima možete dobiti uslugu otkrivanja curenja vode bez razbijanja zida. Nakon što se utvrdi mjesto curenja, u tijeku je popravak ili zamjena cijevi. Zamjena koljena cijevi u zidu samo je jedna od mnogih usluga koje vam mogu pružiti vodovodne službe po povoljnim uvjetima. Izaberite najbolju ponudu prema procjeni osobnih profila i ponuđenoj cijeni.

Održavanje instalacije

Održavanje vodoopskrbe i kanalizacije obuhvaća pregled, neispravnost i održavanje unutarnje instalacije u tehnički ispravnom stanju bez investicijskih radova: Pregled vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, pronalazak kvara, zatvaranje vode u zgradi u slučaju oštećenja, prigušivanje vodovoda, bez njihova zamjena granatiranje (ugradnja stezaljki za vodu) oštećenih vodovodnih cijevi, do njihove rekonstrukcije ili zamjene, odčepljenja vertikalne i vodoravne kanalizacijske instalacije u zgradi, do priključnog okna, odčepljenja odvoda u stanu od zahoda, kade, umivaonika, sudopere i podne odvode, promjena gume na slavinama, upravljanje i zamjena plovka na vodokotliću jednom godišnje.

Zamjena slavina i ventila

Tijekom gradnje ili adaptacije kuće, uredskog prostora ili stana veliku ulogu igraju dobri vodoinstalateri, poput majstora registriranih na platformi Bellcom. Svojim znanjem, radom i savjetima mogu pomoći bilo da se radi o postavljanju vodovoda u kupaonici, odvodu u kuhinji ili opremanju kupaonice. To smanjuje mogućnost zagušenja, kvarova i nesreća poput pucanja cijevi. Popravak i zamjena zvona u vodokotlićima, Zamjena i popravak plovaka u vodokotlićima, Popravak i ugradnja mono bloka, Popravak i zamjena ventila, guma i cijevi na vodokotliću, Montaža i popravak ugrađenog mono bloka. Zamjena i popravak svih modela i tipova slavina i slavina, Zamjena i ugradnja slavina na perilicama rublja, Zamjena jednoručnih baterija svih modela i tipova. Sva ova djela možete zatražiti objavljivanjem zahtjeva na Bellcom-hrvatska.com. Odaberite odjeljak: Vodovod, kupatilo, kuhinja . Odaberite najbolju ponudu za vas.

Pin It on Pinterest

Treba li vam usluga, izvođenje radova?
Besplatno ispunite naš jednostavni obrazac i tvrtke/obrtnici registrirani kod Bellcoma automatski će dobiti zahtjev za novom uslugom.
Besplatno se registrirajte i objavite potrebnu uslugu

Kao tvrtka/obrtnik neprestano morate tražiti nove klijente i poslove. S Bellcomom vam je ovo puno lakše. Registrirajte se i uskoro ćete dobiti nove zahtjeve iz svoje regije ili iz cijele Hrvatske
Besplatna registracija za tvrtke/obrtnike

Ako ste već registrirani na Bellcom-hrvatska.com, prijavite se klikom na gumb ispod
Login