O nama

Bellcom – O nama

Vlasnik web stranice i platforme – burze tvrtki/obrtnika

CEO Samuel Blank
Bellcom Services
Hubstrasse 101
9500 Wil
Switzerland

Podrška i pitanja samo putem e-pošte: info@bellcom-hrvatska.com

Pravne informacije o sadržaju

Bellcom ne jamči za točnost ili cjelovitost sadržaja objavljenog na ovom web mjestu. Provjeravamo sve podatke koje pružaju klijenti ili tvrtke / obrtnici, ali ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu točnost. Sve tvrtke / obrtnike koji imaju oznaku “Verifikovan” provjerio je Bellcom i mogu biti pouzdaniji od onih koji nemaju takvu oznaku. Ne preuzima se odgovornost za sadržaj web stranica na koje vodimo.

Pravne informacije o preuzimanju softvera i podataka

Bellcom Services ne daje jamstva u vezi sa sadržajem softvera, modalitetima korisnika ili prikladnošću za određene zahtjeve. Proizvođač nije odgovoran za pogreške u softveru, kao ni za izravne i neizravne posljedične štete ili novčane kazne povezane s upotrebom softvera.

Autorska prava

Sadržaj ove web stranice zaštićen je autorskim pravima. Korištenje kopija podataka s ovog web mjesta nije dopušteno, osim kako je predviđeno i namijenjeno kopiranju. To se odnosi na slike, grafike, tekstove itd. Oni se mogu preuzeti, reproducirati, kopirati, modificirati, objaviti ili koristiti u druge svrhe samo uz pismeno odobrenje Bellcoma. Neovlaštena uporaba može rezultirati zahtjevom za naknadu štete.

Veze

Bellcom Services nije provjerio stranice koje se mogu povezati s ovom web stranicom. Nije odgovoran za sadržaj vanjskih web stranica niti ga prihvaća kao svoj. Bellcom Services ne preuzima odgovornost niti jamstvo za sadržaj web stranica na koje se naše web mjesto izravno ili neizravno odnosi. Posjetitelji prate veze do drugih web stranica i početnih stranica na vlastiti rizik i koriste ih u skladu s važećim uvjetima korištenja pojedinih web mjesta.

Zaštita podataka

Osobne podatke ili druge podatke koji su nam dostavljeni putem kontakt obrasca ili registracije korisnika nećemo koristiti u druge svrhe niti ćemo ih prosljeđivati ​​trećim stranama. Ne možemo dati apsolutno jamstvo da podatke neće “presresti” treće strane kada nam se proslijede.

Google oglašavanje i web analitika uz Google Analytics

Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analitike koju pruža Google, Inc. (“Google”). (“Google”) i Google Advertising. Google Analytics i oglašavanje koriste takozvane “kolačiće”, tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i koje vam omogućuju analizu i ciljanje vaših oglasa na web mjestu.

Podaci koje generira kolačić o vašoj upotrebi ove web stranice prenose se na Googleov poslužitelj u SAD-u i tamo pohranjuju. Međutim, ako se na ovoj web stranici aktivira anonimizacija IP-a, Google će prethodno smanjiti vašu IP adresu u državama članicama Europske unije ili u drugim zemljama potpisnicama Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Puna IP adresa prenosi se samo na Googleov poslužitelj u SAD-u i tamo se u iznimnim slučajevima skraćuje. U ime operatora ove web stranice, Google će koristiti ove podatke u svrhu procjene vaše upotrebe web stranice, sastavljanja izvještaja o aktivnostima web stranica za operatore web stranica i pružanja drugih usluga u vezi s aktivnošću web stranice i korištenjem interneta. Ponovno oglašavanje također se ovdje vrši pomoću Google Analyticsa. Pohranjivanjem kolačića možete spriječiti postavljanjem softvera preglednika. Međutim, željeli bismo naglasiti da u ovom slučaju možda nećete moći u potpunosti koristiti sve značajke ove web stranice. Također možete spriječiti Google da prikuplja podatke generirane kolačićima koji se odnose na vašu upotrebu web stranice (uključujući vašu IP adresu) i Google obrađuje te podatke preuzimanjem dodatka za preglednik koji je dostupan na sljedećoj poveznici za instalaciju: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hr

Osnova za postavljanje oglasa, posebno Google oglašavanja, su prethodni posjeti korisnika koji je posjetio ovu web stranicu. Spremljene kolačiće koriste Google i nezavisni dobavljači za postavljanje oglasa.

Korištenjem ove web stranice pristajete na obradu podataka koje je o vama prikupio Google na način i u gore navedene svrhe.

Uvjeti Google Analyticsa: http://www.google.com/analitics/terms/hr.html

Izjava o odricanju odgovornosti

Bellcom Services pažljivo provjerava sadržaj ove web stranice i osigurava njezino redovito ažuriranje.

Bellcom Services ne preuzima nikakvu odgovornost za pravovremenost, točnost i cjelovitost podataka na ovom web mjestu ili za neprekinuti pristup u svakom trenutku. U slučaju upućivanja na web stranice naših korisnika, Bellcom ne preuzima odgovornost za sadržaj povezanih web mjesta.

Upotrijebite Facebook dodatke (Like-Button)

Dodaci s društvene mreže Facebook, 1601 Avenue South California, Palo Alto, CA 94304, SAD integrirani su na našoj web stranici. Facebook dodatke možete prepoznati po logotipu Facebooka ili gumbu “Sviđa mi se” na našoj web stranici. Pregled Facebook dodataka možete pronaći ovdje: http://developers.facebook.com/docs/plugins.

Kada posjetite našu web stranicu, dodatak stvara izravnu vezu između vašeg preglednika i Facebook poslužitelja. Kao rezultat toga, Facebook dobiva informaciju da ste posjetili naše web mjesto s vašom IP adresom. Ako kliknete na gumb “Sviđa mi se” na Facebooku dok ste prijavljeni na svoj Facebook račun, sadržaj naših stranica možete povezati sa svojim Facebook profilom. To omogućuje Facebooku da vaš posjet našem web mjestu dodijeli vašem korisničkom računu. Željeli bismo istaknuti da kao davatelj stranica nemamo znanja o sadržaju prenesenih podataka niti o njihovoj upotrebi od strane Facebooka. Više informacija o tome možete pronaći u izjavi o privatnosti Facebooka na: https://www.facebook.com/about/privacy

Ako ne želite da Facebook vaš posjet našem web mjestu dodijeli vašem Facebook računu, odjavite se sa svog Facebook računa.

Korištenje Twittera

Značajke Twittera integrirane su na našim web mjestima. Te značajke nudi Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, SAD. Korištenjem Twittera i značajke “Ponovno Tweet” web mjesta koja posjećujete povezani su s vašim Twitter računom i objavljeni drugim korisnicima. Između ostalog, prenosite podatke kao što su IP adresa, vrsta preglednika, domene kojima se pristupa, posjećene stranice, dobavljači mobilnih telefona, ID-ovi uređaja i aplikacija i pojmovi za pretraživanje na Twitteru.

Željeli bismo istaknuti da kao pružatelj web mjesta nemamo znanja o sadržaju prenesenih podataka niti o tome kako ih Twitter koristi. Zbog stalnih ažuriranja pravila privatnosti Twittera, pozivamo se na najnoviju verziju na: http://twitter.com/privacy.

Postavke zaštite podataka na Twitteru možete promijeniti u postavkama računa na http://twitter.com/account/settings. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte privaci@twitter.com.

Google +1 Pravila o privatnosti

Informacije možete objaviti širom svijeta pomoću gumba Google +1. Vi i drugi korisnici primate personalizirani sadržaj od Googlea i njegovih partnera putem gumba Google +1. Google također pohranjuje podatke koje ste označili sa +1 za sadržaj i informacije o stranici koju ste pregledali kad ste kliknuli +1. Vaš +1 može se prikazati kao referenca, zajedno s imenom i fotografijom vašeg profila na Googleovim uslugama, poput rezultata pretraživanja ili vašeg Google profila, ili negdje drugdje na web lokacijama i oglasima na Internetu.

Google bilježi podatke o vašim +1 aktivnostima kako bi poboljšao Googleove usluge za vas i druge.

Da biste mogli upotrebljavati gumb Google +1, potreban vam je globalno vidljiv, javni Google profil koji mora sadržavati barem ime odabrano za profil. Ovo se ime koristi u svim Googleovim uslugama. U nekim slučajevima ovo ime može zamijeniti drugo ime koje ste koristili prilikom dijeljenja sadržaja sa svojim Google računom. Vaš identitet na Google profilu može se prikazati korisnicima koji znaju vašu adresu e-pošte ili koji imaju druge identifikacijske podatke o vama.

Uz gore navedene svrhe, podaci koje navedete obrađivat će se u skladu s primjenjivim Googleovim pravilima o zaštiti podataka (http://www.google.com/intl/de/policies/privacy). Google može objaviti sažetke statističkih podataka o +1 korisničkoj aktivnosti ili ih proslijediti našim korisnicima i partnerima, poput izdavača, oglašivača ili srodnih web stranica.

Pin It on Pinterest

Treba li vam usluga, izvođenje radova?
Besplatno ispunite naš jednostavni obrazac i tvrtke/obrtnici registrirani kod Bellcoma automatski će dobiti zahtjev za novom uslugom.
Besplatno se registrirajte i objavite potrebnu uslugu

Kao tvrtka/obrtnik neprestano morate tražiti nove klijente i poslove. S Bellcomom vam je ovo puno lakše. Registrirajte se i uskoro ćete dobiti nove zahtjeve iz svoje regije ili iz cijele Hrvatske
Besplatna registracija za tvrtke/obrtnike

Ako ste već registrirani na Bellcom-hrvatska.com, prijavite se klikom na gumb ispod
Login